Vi har öppet mellan 7.00 och 19.00

Välkommen till team Astbäck/Karlsson!

Uppsalakliniken startade 2007 och består av 4 tandläkare i två team. Vi slog ihop våra respektive kliniker och började en gemensam klinik för att kunna bli mer konkurrenskraftiga på flera olika sätt. Vi är en privatklinik med bred kompetens och kunnig och erfaren personal. Kliniken ligger centralt belägen i Uppsala, mittemot Gotlands nation.

Vi bedriver allmäntandvård och specialisttandvård inom områdena oral protetik, parodontologi och käkkirurgi. Här får du hjälp med det mesta inom tandvård på ett och samma ställe. Vi arbetar med allt från förebyggande vård, kosmetisk vård, tandblekning, kronor och broar till implantat.

Vi använder oss av moderna material och metoder med syftet att våra behandlingar skall bli så bra som möjligt för de patienter som går hos oss. Genom samarbete med andra specialister inom olika områden kan vi även hjälpa Dig med det som kräver ytterligare kompetens. Vi vill vända oss till alla som söker tandvård och kan ta emot hela familjen om så önskas. Du och övriga familjemedlemmar är välkomna.

Vill du hellre bli uppringd?